Team

Onze events worden ontworpen, begeleid en uitgewerkt door een ervaren team van goed op elkaar ingespeelde professionals. Stuk voor stuk mensen die zich laten omschrijven als snel, betrokken, toegewijd maar vooral extreem goed in hun werk.

Berichttekst:
Het supportteam ontgaat echt niets

Tobias Meijll

Tobias Meijll (1975) is een bevlogen procesbegeleider. Hij ontwerpt en begeleidt participatieve veranderprogramma’s en grootschalige groepsinterventies.

Meer

Marc van Hooft

Marc van Hooft (1970) is ontwerper en facilitator van participatieve veranderprogramma’s en interventies. Klanten en collega’s vinden hem gedreven, analytisch, zorgvuldig en direct.

Meer

Ilse Colijn

Ilse heeft veel ervaring met het ontwerpen en begeleiden van groepsinterventies voor de meest uiteenlopende organisaties. Zij weet zich als geen ander te verplaatsen in het gevoelsleven van individuele deelnemers.

Meer

Carla ter Bruggen

In de ruim 15 jaar dat Carla werkt als ontwerpster en begeleidster van grootschalige groepsinterventies heeft zij zich ruimschoots bewezen als een uiterst zorgvuldige en mensgerichte event producer.

Meer

Maia Hemkes

Centraal in ons werk staan meetings waarin groepen mensen hard werken aan complexe vraagstukken. Daarbij is het van groot belang dat het deelnemers aan niets ontbreekt om effectief samen te kunnen werken.

Meer

Marieke Rinzema

Effectieve, goed vormgegeven communicatie-uitingen vormen een wezenlijk onderdeel van het creëren van een blijvende impact bij veranderprocessen en meetings.

Meer

Lex Dirkse

Lex is striptekenaar, cartoonist en illustrator. Hij is onze 'standup-cartoonist' bij workshops en events. Uit de vaak abstracte en stugge materie weet hij snel smeuïge tekeningen te destilleren.

Meer