Workshops

Versnelling en beweging creëren met een event

Je wilt je mensen inspireren en mobiliseren! De mensen in je organisatie zover krijgen dat ze vol overtuiging en enthousiasme gaan werken aan het realiseren van plannen en ambities!
Met jouw team een veranderingstraject écht in gang zetten. Of een effectieve doorstart maken van een innovatief project dat maar niet van de grond komt. De spirit weer terugbrengen in een -aanvankelijk goed begonnen- proces. En vooral: ervoor zorgen dat de energie die ontstaat tijdens een ‘dag op de hei’ lang behouden blijft.

Elke meeting is maatwerk

We kennen diverse soorten workshops en events. Die worden altijd tot een meeting op maat, optimaal afgestemd op jouw vraagstuk en organisatie. Een doordacht geheel van verbindende processtappen, resulterend in de gewenste uitkomsten. Succes verzekerd!

Inzicht en bewijstzijn creeerenEen visie ontwikkelenEen plan maken

1. Inzicht en bewustzijn creëren

Er speelt van alles in de wereld om je heen. Je hebt het idee dat er iets moet gebeuren, maar je weet nog niet wat. Eerst maar eens stilstaan bij wat er om je heen te zien is, welke meningen er leven, welke invloeden er zijn, welke kansen en bedreigingen op je af komen.

2. Een visie ontwikkelen

Je weet welke ontwikkelingen er op je af komen en je hebt beeld van de mogelijke toekomstscenario’s, maar misschien ben je niet de enige. Het is nog knap lastig om een gedééld beeld te bepalen. Om slagvaardig te blijven zou het erg helpen om het samen eens te worden!

3. Een plan maken

Je weet wat er aan de hand is en je hebt met elkaar een gedeeld beelde ambitie. Maar er moet nog wel heel veel gebeuren… Welke route gaan we nemen? Welke obstakels gaan we tegenkomen? Wie gaat wát doen? Het zou goed zijn om daar met elkaar eens een plan voor te maken…

4. Samen aan de slag

Het gedeelde bewustzijn dat er iets moet gebeuren is sterk gegroeid, de visie op de toekomst breed gedragen, het plan klaar om te worden uitgevoerd: Tijd om aan de slag te gaan en de opgebouwde energie tot waarde te brengen!