3. Een plan maken

De uitdaging

Je weet haarfijn wat er aan de hand is in de wereld en je hebt met elkaar een gedeeld ambitie. Alle neuzen staan dezelfde kant op en iedereen is doordrongen van het nut en de noodzaak om nu in beweging te komen. Maar er moet nog wel heel veel gebeuren… Welke route gaan we nemen om de droom te realiseren? En welke obstakels gaan we onderweg naar verwachting tegenkomen? Wie gaat wát doen? En wanneer, in welke volgorde en met welk budget? Het zou goed zijn om daar met elkaar eens een plan voor te maken…

De aanpak

Met dit event brengen we de mensen bij elkaar die samen het plan gaan realiseren. Diegenen die vanuit hun functie verantwoordelijk zijn, maar vooral ook de mensen die de uitvoering van het plan voor hun rekening gaan nemen. Gevoed met alle informatie over de huidige situatie en het gewenste resultaat stelt het team een plan op. Een uitgebalanceerd plan dat recht doet aan de ambities, maar dat vooral haalbaar is. We brengen alle benodigde kennis en kunde bij elkaar om er zeker van te zijn dat overal aan wordt gedacht.

Het resultaat

De opbrengst van de meeting is een ambitieus en realistisch actieplan. Opgesteld door alle direct betrokkenen waardoor het kan rekenen op veel draagvlak voor uitvoering. Na het event kun je direct aan de slag!